13 augusti 2024
19:00

Brunflo FK2

Referat: Ope IF 2 - Brunflo FK2

Efter förra veckans debacle mot Frösön var det riktigt skönt att studsa tillbaka direkt med en säker seger mot Ope 2. Vi startar precis som vi sagt de senaste matcherna med att rulla bollen, ta en ny yta efter slagen passning och använda kanterna.
Skönt att Saga Å får återigen göra ett mål från kanten som startar med en bra slagen frispark från eget straffområde av Klara L som till slut når Saga som löper förbi sin försvarare och placerar den säkert.
Vi spelar riktigt bra under första halvlek och Saga Å slår en härlig hörna från höger där Becca sätter kroppen till och stöter in 0-2. Skönt att återigen få utdelning på fasta situationer.
Andra halvlek blir lite mer av kampspel där vi blir rejält trötta på flera fötter. Lite oroande för det är inte en så löpande match. Klara S vinner boll på kanten och slår en cutback till Becca som stänker in den otagbart för Opes målvakt. Vi har några ytterligare chanser innan My slår en underbar boll i djupet som Becca är först på och fullbordar sitt hattrick för dagen.
Många trötta och tunga ben som känns lite oroande inför de närmaste veckorna, en del som matchat flitigt men överlag måste vi orka mer.
Dagens guldsko till nyförvärvet Tuva som går in tillsammans med Alma och gör en stabil försvarsinsats. Beccas hattrick måste nämnas också.
Saga H och Liv gör ett hästjobb centralt med otaliga löpningar och Klara L får hålla nollan.

Ladda batterierna inför division 2 match lördag 13:00 på vad jag hävdar är kanske Jämtlands bästa fotbollsplan i dagsläget nämligen Åkreäng IP där vi möter serieledande Selånger.